Ratsastaja, maajoukkuevalmentaja ja korusuunnittelija Marko Björs.

A. Tillander ja Marko Björs julkistivat uuden Laukka-korusarjan

A.Tillanderilla julkistettiin helmikuun 2. päivänä uusi Laukka-korusarja. joka ammentaa teemansa hevosmaailmasta. Suomessa käsintehdyt kulta- ja hopeakorut on suunnitellut Suomen tunnetuin miesratsastaja sekä maajoukkuevalmentaja Marko Björs. Sarjaan kuuluu kaulakoruja, rannekoruja, sormus, kalvosinnapit, solmioneula sekä erikoisuutena kierrätysnahasta valmistetut nahkarannekkeet.

Toimitusjohtaja Katja Warbornin mukaan korualan markkinoilla on ollut tilaus sekä miehille että naisille sopivalle luksussarjalle. Marko Björs haluttiin suunnittelemaan korut, koska hänen persoonassaan yhdistyvät luotettavuus, ammattimaisuus ja tyylikkyys. Nämä ominaisuudet välittyvät myös Laukka-sarjassa.

Korusarjan tuotosta lahjoitetaan jokaisesta myydystä korusta yksi euro Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n eläinsuojelutyöhön. SEY:n kuluvan vuoden teemaeläin on hevonen ja se näkyy yhdistyksen toiminnassa monin tavoin. Björs on myös SEY:n vuoden 2016 teemavuoden Hyvän tahdon lähettiläs. A. Tillander lähti mielellään kantamaan kortensa kekoon hyvän asian puolesta, koska eettiset valinnat ovat tärkeitä nykyajan kuluttajille ja myös meille korutalona.

Korusarja juhlistaa Marko Björsin 40-vuotista taivalta ratsastuksen parissa.

-Aloitin ratsastusharrastuksen vain seitsemänvuotiaana ja eläimet; erityisesti hevoset ovat olleet siitä lähtien elämässäni keskeisessä osassa aina ammatiksi saakka. Aluevaltaus korusuunnittelijana on uusi. Olen otettu, että sain vapaat kädet suunnitteluun Suomen arvostetuimpiin kuuluvan korutalon seppien kanssa, Björs toteaa. Suunnittelija kertoo korujen välittävän myös pitkälti hänen omaa elämänfilosofiaansa. -Korut sopivat ihmisille jotka kunnioittavat luontoa ja eläimiä. Niille, jotka haluavat nauttia elämästä ja elää sen täysillä. Elämässäni kaksi jalkaa liikuttaa kehoa, mutta neljä jalkaa sydäntä, Björs kuvailee.

Lisää tuotekuvia löytyy Laukka Collectionin facebookista: https://www.facebook.com/events/1576904839298631/

Haastattelut ja kuvauslainat: Veli Kojonen

veli.kojonen@gmail.com - 0403515624

Korutiedustelut: A.Tillander

shop@alexandertillander.fi  - 020 7000 620